Juli til september


juli holder vi en række "bissedage", som er det enkelte barns allersidste dag i børnehaven. På bissedagen får ”bisserne” lov til at gøre alt det, der ellers er forbudt i børnehaven. Børnene glæder sig altid meget til denne dag og bruger deres nyerhvervede frihed meget forskelligt. Nogle børn tilbringer hele dagen på ”højen”, hvilket normalt ikke er tilladt pga. for stor nedslidning, andre laver ”Emil-skarnsstreger” og hænger ting op i flagstangen, og de fleste leger vandkamp med vennerne i sommervejret. Når dagen ender, har det for de fleste ”bisser” været en følelsesmæssigt rig dag mættet med mange oplevelser og megen aktivitet.

august er sommerferien ved at være slut for de flestes vedkommende, og vi vender tilbage til børnehaven, mødes med vennerne og det begynder lige så stille at blive hverdag igen. I august måned starter der som regel mange nye børn i Lykkesholm.

september er vi meget på vores stuer, så de nye kan få et tilhørsforhold til stuen, børnene og de voksne, men også for at lære rutinerne i børnehaven at kende. Temaet denne måned er –Sprog. Vi leger med sproget, synger, spiller spil, læser, spiller teater og meget andet, som stimulere sproget.