Aflevering og afhentning


At få sagt ordentligt farvel om morgenen

Alt efter, hvornår I afleverer jeres barn, vil der om morgenen være personale fra hele huset til at tage imod jer. På nogle tidspunkter kan der komme mange børn og forældre på én gang, og det kan måske opleves lidt kaotisk, når mange skal sige goddag og farvel på samme tid. Det er derfor vigtigt, at I altid tager fat i en voksen, hvis I oplever, at det er lidt svært at sige farvel.

Mange børn vælger hurtigt et fast vinkested, fx. ved ”kysselågen”, i vinduet i hall’en eller fra køkkenet i underetagen – men efter noget tid siger de fleste farvel på stuen sammen med vennerne. Det er vigtigt at få sagt ordentligt farvel og at få vinket – og vi vinker meget gerne sammen med jeres barn.

Vi har fuld forståelse for, at forældre gerne vil nyde formiddage med deres barn, når dette er muligt, men når I kommer op ad formiddagen, kan I ikke forvente megen kommunikation med personalet, som er i gang med dagens aktiviteter. Afleverer I mellem 9.30 og 10.00, der der morgensamling på stuen, her beder vi jer om at lade barnet liste ind på stuen, så ankomsten forstyrrer samlingen mindst muligt.